Hvad leder du efter?

Om Paustian

Paustian er et dansk
design- og møbelhus med
internationalt udsyn

 

Siden 1964 har vi stået for noget af det ypperste

indenfor design og møbelkunst – både til private hjem

og til virksomheder verden over. Vi er forhandlere,

distributører og producenter. Vi er rådgivere,

kuratorer og designere.

 

Paustian er et dansk design- og møbelhus med internationalt udsyn

Det hele startede på Vesterbrogade i København, hvor Ole Paustian i 1964 grundlagde møbelbutikken Paustian. Ole og Monika Paustian opbyggede gennem årene Paustian. Deres særlige evne til at opdage og udvælge originale møbler og godt design er fundamentet for vores virksomhed og kultur. De var forkæmpere for kvalitet, fortalere for innovation, nysgerrige på livet og æstetikere til fingerspidserne. Den dag i dag er pionerånden og møbelkunsten kernen i det vi gør.

Paustian huset i Nordhavn, København, blev tegnet af den verdensberømte arkitekt Jørn Utzon i 1987. Siden har det fredede hus dannet rammerne for ikke kun møbler og design, men også filmforevisninger, koncerter, foredrag, udstillinger og designer talks. I dag har vi også butik i Aarhus.

Med årene har samarbejdet med nogle af verdens bedste designere og møbelproducenter udviklet sig til stærke partnerskaber. Paustian er distributør af Vitra Home og Artek i Danmark, og vi forhandler i vore butikker en bred vifte af toneangivende brands og designere – både danske og internationale. 

Vores fornemmelse for design og kvalitet fører vi videre i vores egen møbelkollektion – Paustian Furniture Collection. Kollektionen er tegnet af danske arkitekter og designere – og en stor del af møblerne producerer vi på vores egen snedkeri i Grenå. 

Paustian har lang erfaring med indretning af virksomheder og offentlige institutioner. Vi leverer løsninger, der understøtter kundens identitet, og leder projektet sikkert gennem hele processen - fra den første rådgivning og konceptudvikling til den færdige leverance og montering. Vi arbejder sammen med en lang række førende møbelleverandører og er samtidig specialister i at designe og producere skræddersyet inventar. 

Paustians fem kompetenceområder:

  • Paustian Detail/Web
  • Paustian Engros
  • Paustian Kontraktmarked
  • Paustian Furniture & Design Collection
  • Paustian Snedkeri

Uanset om det drejer sig om et bord til to eller arbejdspladser til 600, kræver det sans for både design og funktion. Det kræver øje for detaljerne, kendskab til materialerne og evnen til at sammensætte tingene på den rigtige måde. Det kræver respekt for traditionen og mod til at tænke nyt.